Een afwisselend en attractief programma met veel actieve momenten.

Jacques OudakkerLeraar groep 6

Gratis Proeflicentie

U kunt 'Vriend Vijand' gratis uitproberen. In alle groepen. Zo kunt u met het hele team Vriend Vijand in de klas uitproberen en ervaren hoe het werkt en wat het doet voor de groep.

U heeft per bouw toegang tot 7 lessen uit de licentie, verdeeld over verschillende thema's. Zo krijgt u een goed beeld bij de Vriend Vijand licentie. Daarnaast zit er een instructieles bij met een instructievideo die u uitleg geeft over alles wat u moet weten voordat u met Vriend Vijand aan de slag gaat.

Vul onderstaand contactformulier in en vraag uw gratis proeflicentie aan. Daarna kunt u naar www.vriendvijand.nl/account om in te loggen op uw eigen account en toegang te krijgen tot de lessen. Veel plezier ermee!

Vriend of Vijand

Aanschaffen?

Het programma is nog in ontwikkeling. Het is in zijn geheel aan te schaffen vanaf het schooljaar 2019/2020. Tot die tijd werken we nog aan het verbeteren van de klantervaring, het inloggen en de lessen. Neem gerust contact met ons op voor vragen, opmerkingen of meer informatie.

De verandering die ik heb gezien in mijn groep is zo groot na 'Vriend of Vijand' dat ik er nog steeds met verbazing en een grote glimlach op mijn gezicht aan terugdenk.

Barbara BraiekLeerkracht groep 7