Een afwisselend en attractief programma met veel actieve momenten.

Jacques OudakkerLeraar groep 6

Gratis Proeflicentie

U kunt 'Vriend Vijand' gratis uitproberen als school. Zo kunt u met het hele team Vriend Vijand in de klas uitproberen en ervaren hoe het werkt en wat het doet voor de groep. Deze licentie is alleen voor scholen. Niet voor individuele klassen.

U heeft per bouw toegang tot 7 lessen uit de licentie, verdeeld over verschillende thema's. Zo krijgt u een goed beeld bij de Vriend Vijand licentie. Daarnaast zit er een instructieles bij met een instructievideo die u uitleg geeft over alles wat u moet weten voordat u met Vriend Vijand aan de slag gaat.

Vul onderstaand contactformulier in en vraag uw gratis proeflicentie aan. Daarna kunt u naar www.vriendvijand.nl/account om in te loggen op uw eigen account en toegang te krijgen tot de lessen. Veel plezier ermee!

  Vriend of Vijand

  Aanschaffen?

  Het programma is in zijn volledigheid aan te schaffen. Ondertussen blijven we werken aan het verbeteren van de klantervaring, het inloggen en het uitbreiden van de lessen.

  We zijn daarnaast ook nog op zoek naar een aantal Pilot scholen. Als Pilot school werk je minimaal 2 jaar met Vriend Vijand. De licentie is gratis, je betaald alleen voor de 2 studiemomenten voor het team. In ruil voor de gratis licentie verwachten we minimaal 3 keer per jaar feedback die helpt het programma te verbeteren. Neem gerust contact met ons op voor vragen, opmerkingen of meer informatie.

  De verandering die ik heb gezien in mijn groep is zo groot na 'Vriend of Vijand' dat ik er nog steeds met verbazing en een grote glimlach op mijn gezicht aan terugdenk.

  Barbara BraiekLeerkracht groep 7